menu

Zand Kruien

U wilt uw tuin met zand ophogen of een gazon aanvullen met zand of grond maar ziet u op tegen het vol scheppen, kruien en lossen van kruiwagens? Zandlevering.nl schiet u graag te hulp! Naast het leveren van zand en grond in ieder gewenste hoeveelheid en leveringsvorm, kunnen wij met onze enthousiaste, sterke arbeidskrachten uw fysieke klus uit handen nemen. Hoe wij dit in 2 stappen doen, leest u hieronder.

Stap 1: Selecteer de bestelhoeveelheid en plaats u deze aanvullende order in de winkelwand. Let op: prijzen zijn exclusief materiaalkosten. 

Stap 2: Nadat het zand, grond of fundatiemateriaal in de gewenste hoeveelheid en leveringsvorm is geleverd dan starten we binnen 3 dagen met het volscheppen, kruien en lossen van kruiwagens. We proberen de werkzaamheden binnen één werkdag af te ronden. Bij afronding van de werkzaamheden wordt het overtollige zand aan gebezemd en eventuele verpakkingsmaterialen ingenomen.

Let op! Wanneer de loopafstand tussen het product en de plaats van verwerking groter is dan 60meter, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een eventueel overschot van zand of grond wordt niet standaard ingenomen en de klant blijft hier eigenaar van.

1 artikelen