menu

Waarom Zandlevering.nl

Zandlevering.nl stelt de klant centraal en blijft de klant optimaal bedienen. Ook als er eventueel iets mis gaat met de bezorging, dan neemt Zandlevering.nl zijn verantwoordelijkheid!

Op Zandlevering.nl vindt u alleen A-keus materialen. Onze producten zijn uitgebreid getest, en goedgekeurd. 

Het levergebied van Zandlevering.nl is door heel Nederland, met als uitzondering de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Afvalcontainers en Zand & Grond (in big bas en los gestort) worden op gewenste voorkeursdag geleverd of op route van transporteur uitgeleverd. Voor Grind & Split geldt een levertermijn van 3 werkdagen.

In tegenstelling tot veel andere webshops, zijn bij ons de transportkosten transparant en eenduidig, namelijk 40 euro per product incl. BTW.

Zandlevering.nl is aangesloten bij een WebwinkelKEURmerk, dit is een keurmerk dat onze klanten zekerheid biedt in de opvolging en uitlevering van de bestellingen. Onderdeel van dit KEURmerk zijn de klantenreviews. Hier leest u de beoordelingen van onze klanten terug, met betrekking tot onze al-round dienstverlening.

Zandlevering.nl is op werkdagen van 08:00 tot 17:00uur bereikbaar. Gebruik hiervoor het contactformulier, of bel met 06-1649 6550. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.