menu

Ruilen en retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren?
Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

  • Neem vooraf altijd contact met ons op via het contactformulier. Binnen Zandlevering.nl zullen we deze melding registeren en u volledig van dienst zijn in het proces van retourneren;
  • Wij vragen u om het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopbewijs, terug te sturen. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht;
  • Tuinmaterialen die u overhoudt, nemen wij niet retour. Deze kunnen we namelijk niet meer als nieuw verkopen;
  • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons 06 -1649 6550, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u bij aankopen via Internet recht op een ‘periode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Zandlevering.nl te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Verzendkosten bij het retourneren
Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan zullen er kosten in rekening moeten worden gebracht om de betreffende materialen op te halen. Deze transportkosten komen voor rekening van de koper, en dienen vooraf te worden overgemaakt aan Zandlevering.nl. De transportkosten voor retourneren zijn als volgt, namelijk een starttarief van € 150,00 incl. BTW, en hierna een meerprijs per m3 van € 25,00 incl. BTW.

Bestelling annuleren
Wij kunnen ons voorstellen dat u een bestelling geplaatst heeft, maar die u later alsnog wilt wijzigen of ongedaan wilt maken. In zo'n geval vragen wij u dit uiterlijk binnen 48 uur per email aan ons te melden. Indien de bestelling nog niet verzonden is dan kunt u dit kosteloos annuleren.