menu


Onze leveringsvormen:

Big bags

Zand of grond nodig en geen ruimte om het los te laten storten? Gebruik dan de bigbags van zandlevering.nl. De bigbags worden in de meest gebruikte uitvoering van 1 mgeleverd. Onze bigbags zijn aan de bovenkant open en voorzien van een vlakke bodem. De bigbags worden aan 4 hijslussen op de dichtstbijzijnde gewenste afleverlocatie geplaatst.

Zandlevering

 

 

Los gestort

Zand of grond nodig en de bereikbaarheid is goed? Kies dan voor de voordelige optie los gestort van zandlevering.nl. De bestelde materialen worden met grote kiepwagens geleverd. De meest geschikte losplek voor zand of grond wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald.

Los gestort

 

 

Blaastechniek

Levering met behulp van onze unieke blaastechniek is de ideale manier om ophoogzand, straatzand, vloerenzand en metselzand op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Daarnaast is het tevens een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw tuin op te hogen. zandlevering.nl is de enige webshop in Nederland die zand met gebruik van blaastechniek kan leveren. Blaastechniek maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing. Benieuwd hoe wij dit uitvoeren? Dat gaat als volgt:

  • de vrachtwagen met blaascombinatie (van 18meter lang, 50ton zwaar en 4,0meter hoog), wordt binnen 50 meter van de verwerkingslocatie geparkeerd;
  • de slangen van de blaascombinatie worden uitgelegd richting de verwerkingslocatie;
  • indien nodig worden beschermingsmaatregelen getroffen voor vloer en deurposten;
  • de gewenste hoeveelheid zand wordt via de slangen naar de betreffende verwerkingslocatie geblazen;
  • wanneer de klus geklaard is worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd.

Het verplaatsen van met behulp van graafmachines en kruiwagens is heel arbeidsintensief en kost veel tijd. Levering via blaastechniek biedt een betaalbare en snelle oplossing.

Uitvoering geschiedt binnen 5 werkdagen. Wanneer de verwerkingslocatie op een afstand is van 50 tot 100meter geldt eenmalig een meerprijs van €160/keer.  Zand nodig in de kruipruimte, geldt een meerprijs van €18,50/m3.

Zandlevering

 

 

Zakgoed

Een groot aantal van onze producten leveren wij ook in voorverpakt zakgoed van 20kg en wordt met name gebruikt bij bestellingen kleiner dan 1 m³.

Ons zakgoed van 20kg is vanaf 1 stuk leverbaar en hierdoor makkelijk aanpasbaar op uw benodigde bestelhoeveelheid.

De prijzen van het zakgoed is dan ook inclusief BTW en bezorging.

Zandlevering