menu


SNEL EN DOELGERICHT ZANDBLAZEN

Zandblazen, ook wel zandspuiten genoemd, is een ideale manier om zand op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Daarnaast is het tevens een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw tuin op te hogen of verzakkingen van bijvoorbeeld kruipruimten te verhelpen. Zandblazen maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing.
 

BENIEUWD HOE WIJ DIT UITVOEREN? DAT GAAT ALS VOLGT:

  • De vrachtwagen met blaascombinatie (van 18meter lang, 50ton zwaar en 4,0meter hoog), wordt maximaal 100 meter van de verwerkingslocatie geparkeerd;
  • De slangen van de blaascombinatie worden uitgelegd richting de verwerkingslocatie, en indien nodig worden beschermingsmaatregelen getroffen voor vloer en deurposten;
  • De blaasauto wordt aangepast aan de specifieke vereisten van het project. Dit omvat het instellen van de juiste lucht- en zanddruk om een efficiënte verspreiding van het zand mogelijk te maken.
  • De chauffeur van de blaasauto begint met het blazen van het zand in de tuin. De blaasauto heeft een slang die het zand onder druk door de lucht verplaatst en het op de gewenste locaties verspreidt. De chauffeur manoeuvreert de slang en controleert de hoeveelheid en richting van het zand om gelijkmatige dekking te garanderen.
  • Tijdens het blazen van het zand houdt de chauffeur de resultaten in de gaten en maakt indien nodig aanpassingen. Hierbij kan gedacht worden aan het verhogen of verlagen van de druk, het aanpassen van de richting van de slang of het toevoegen van extra zand op bepaalde plaatsen;
  • Zodra al het zand is geblazen en de gewenste dekking is bereikt, wordt de blaasauto uitgeschakeld. Eventuele resterende zandhopen worden geëgaliseerd met behulp van harken of andere gereedschappen.

VOORDELEN:

- Zandblazen maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing.
- Zandblazen is een stuk minder arbeidsintensief. Je bent geen tijd meer kwijt aan zand kruien en er komen geen kraanmachines meer aan te pas;
- Men hoeft niet meer met kruiwagens zand door een huis, beschadigingen aan vloer of schilderwerk wordt tot een minimum beperkt;
- Vaak binnen 5 werkdagen is de klus al in te plannen.


WAT KOST ZANDBLAZEN PER M3?

Voor alle soorten zandspuit-klussen staan we voor u klaar. We werken voor particulieren en Opdrachtgevers door het hele land en zijn daarmee altijd dicht in de buurt. Hierdoor hanteren wij voor elke regio dezelfde vaste prijzen, deze zijn te berekenen op pagina Zand & Grond. Wanneer de verwerkingslocatie op een afstand bevindt van 50 tot 100meter geldt eenmalig een meerprijs van €160,00 per keer. Zand nodig in de kruipruimte, geldt een meerprijs van € 18,50 / m3.


TOEPASSINGEN VOOR ZANDBLAZEN:

Zandblazen of zandspuiten is een ideale manier om zand op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Het is het tevens een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw tuin op te hogen, vijvers te dempen of verzakkingen van bijvoorbeeld kruipruimten te verhelpen. Zandblazen maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing!

 

OP ZOEK NAAR EEN GOED ZANDSPUIT BEDRIJF?

Voor alle soorten zandspuit-klussen staan we voor u klaar. We werken voor particulieren en Opdrachtgevers door het hele land en zijn daarmee altijd dicht in de buurt. Bent u nieuwsgierig of hebt u nog vragen? Informeer gerust en stuur indien mogelijk foto’s van de desbetreffende ruimte mee. Gebruik hiervoor het contactformulier.