menu

 

Zelf grond afvoeren

Jij hebt een huis gekocht, maar die tuin moet nu echt aangepakt worden. Of je geniet al jaren van je tuin, maar het wordt tijd voor wat nieuws. Verbouwen, je tuin veranderen of een andere reden: jij moet grond afvoeren. Een fysiek zware klus waar sommigen maandenlang tegenop zien, het heen-en-weer sjouwen met die kruiwagen en last van de rug. En dan nog die ritjes naar de milieustraat, die maken het nog veel minder leuk. Je aanhanger is té snel vol, jij mag weer op en neer. Enorm tijdrovend.

Grond afvoeren doe je om die reden met een gehuurde container, het huren van zo’n container is ontzettend handig. Alle tijd die je normaal kwijt bent met op en neer rijden naar de vuilnisbelt, kan je nu stoppen in het afvoeren van de grond. Je brengt de grond naar de container, dumpt het en loopt weer terug.

Grond afvoeren met container die opgehaald wordt

Door een container te huren ben je niet alleen minder tijd kwijt, het kost je fysiek ook minder moeite. Je hoeft niet telkens alle grond in de aanhanger te deponeren, een container is veel makkelijker te bereiken. Nadat het grond afvoeren is voltooid, of de container vol zit, bel jij ons op. Wij komen de container ophalen en voeren alle grond vervolgens af. Wanneer jij klaar bent met je klus, zit onze klus er ook pas op.

Is jouw container vol maar moeten jullie nog meer grond afvoeren? Dan komen we de volle container vervangen voor een lege. Op die manier kunnen jullie door blijven werken, meer grond afvoeren in een korter tijdsbestek en is de klus sneller geklaard. Daar is iedereen bij gebaat.

Grond afvoeren uitbesteden

Ben jij fysiek niet in staat om het grond afvoeren zelf uit te voeren? Of heb je hier geen tijd voor? Je kunt het grond afvoeren ook uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat alle grond die afgevoerd moet worden, binnen de kortste keren is afgevoerd. Jij hebt er geen omkijken naar, bent binnen een korte tijd verlost van de grond en kunt verder met de aanleg van je nieuwe tuin. Ook voor verbouwingen kunnen wij alle grond afvoeren, zo loopt deze geen enkele vertraging op!

Op een verantwoorde manier grond afvoeren

Er komt meer kijken bij grond afvoeren dan enkel de grond in een container deponeren. Bepaalde soorten grond moeten van elkaar worden gescheiden, het beste is om dit direct te doen wanneer jullie de grond afvoeren. Zo voorkom je vervuiling, kunnen ze bij de milieustraat alles sorteren en kan de grond hergebruikt worden.