menu

 

Zand snel en gemakkelijk besteld

Big bag zand kopen snel geleverd

Een big bag zand kopen bij ons is altijd een goed idee, mede door onze ontzettend snelle levertijden. Wanneer jij voor 10.00uur besteld, heb je het zand de volgende dag al in huis. Ideaal voor aannemers en bouwbedrijven, het project loopt op die manier geen vertraging op. Wij snappen dat jij het zand eigenlijk al op het moment van bestellen nodig hebt. Een snelle levering is het laatste wat wij kunnen doen. Big bag zand kopen is dus voor vrijwel iedereen in Nederland mogelijk, zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons bestellen.

Big bag zand kopen voordelen

Een big bag, iedereen kent ze wel. Die grote zakken zand voorzien van reclame, vaak de naam van de leverancier. Niet gek dat ze veel gezien worden, ze hebben namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de normale manier van zand storten.

Een big bag zand kopen zorgt voor makkelijker transport van kleinere hoeveelheden zand. Wij leveren de bigbags in 1m3 met als grote voordeel dat de bodem vlak is. Wanneer jij geen hele vrachtwagen aan zand nodig hebt is het gemakkelijker en fijner om een of meerdere big bag(s) zand te kopen. Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid geleverd krijgt. Wanneer er voor meerdere klanten los moet worden gestort, kan het inschatten soms lastiger zijn.

Big bag zand kopen of andere leveringsmogelijkheden?

Jij wil een big bag zand kopen maar komt er na levering achter dat je eigenlijk veel meer nodig hebt? Of je hebt als bouwbedrijf voor een nieuw project veel zand nodig? Ook dan kan je bij ons terecht. Naast big bags kunnen wij namelijk ook zand losstorten. Onze vrachtwagen kan dan in één keer helemaal worden gelost, dit is ideaal voor grotere projecten of bij het aanleggen van nieuwe wegen.